Політика конфіденційності

БК України » Політика конфіденційності

У букмекера питання безпеки та конфіденційності гравців завжди стоїть гостро. У цьому розділі ми зібрали вичерпні дані про збір, використання персональної інформації користувачів та її захист.

Збір персональних даних

При реєстрації облікового запису кожен новий гравець надає деякі персональні дані для авторизації. Повний список інформації про користувача пропонується заповнити під час редагування особистого профілю. У комплексі запитуються такі дані: ПІБ, точне місце проживання, день та рік народження, номер мобільного телефону та контактну адресу електронної пошти.

Куди йде інформація?

Збір персональної інформації про гравців відбувається з метою:

  • підтвердження повнолітнього віку гравця;
  • можливості відкрити користувачам доступ до повного спектру послуг;
  • отримання ресурсів для виконання всіх зобов’язань перед користувачами з приймаючої сторони;
  • своєчасного повідомлення гравців про спеціальні пропозиції та новинки букмекера;
  • мінімізації ймовірності шахрайських операцій.;

букмекера ffkr.org гарантовано не освячує особисту інформацію про користувачів третіх осіб. Такий результат подій є можливим лише у випадку, якщо відбудеться передача або продаж букмекера (або його складової).

Надійність зберігання персональних даних

Інформацію, яку надає гравець букмекера ffkr.org, сторона, що приймає, в жодному разі не передає державним та іншим організаціям. Цю політику можна переглянути лише тоді, коли зворотне потрібно законодавчо. Враховуючи права та побажання наших клієнтів щодо конфіденційності, за ними залишається право не отримувати листи, повідомлення та дзвінки за номером телефону чи електронною поштою. Правити персональні дані завжди можна в особистому профілі гравця. Адміністрація онлайн букмекера ffkr.org гарантує, що всі особисті дані користувача не будуть передаватися державним установам або іншим організаціям. Винятки становлять ті випадки, коли це буде потрібне на законодавчому рівні. Дотримуючись права наших користувачів на конфіденційність ігрового процесу,

букмекера ffkr.org справно забезпечує доцільні технічні заходи безпеки, зберігає політику нерозголошення та дотримується встановлених правил. Все це робиться з метою виключити будь-яке несанкціоноване влучення персональної інформації про наших клієнтів стороннім особам, а також її зміну. Усі співробітники букмекера, які прямо або опосередковано працюють з персональною інформацією користувача (а також мають до них доступ для обробки) діють відповідно до норм політики конфіденційності за посадовими обов’язками. букмекера ffkr.org не зберігає дані про гравців після того, як ціль її збору стає неактуальною.

Обробка та зберігання персональної інформації про гравців здійснюється лише у вищевказаних цілях, і клієнт у будь-який момент може припинити цей процес за власним бажанням. Для цього досить просто повідомити нас про подібне бажання будь-яким зручним контактним способом. Зверніть увагу, що обліковий запис користувача, який відмовився від збору та зберігання інформації в букмекера ffkr.org, буде анульований. Норми політики конфіденційності можуть бути змінені або доповнені: букмекера ffkr.org залишає за собою право на їх редагування, і актуальна версія завжди буде поміщена на даній сторінці. У разі перегляду цілей збору даних про клієнтів, користувачі обов’язково будуть про це повідомлені.

Нові букмекери в Україні
100% бонус на експресах
Вітальний бонус 100% до депозиту
Вітальний бонус 3000 грн.
Вітальний бонус для нових гравців +500%
100% від першого депозиту